香港CC/PTGF援交網

立即註冊約香港援交少女!
查看: 1955|回復: 121

真假難分?約會唔啱一定要車錢?隨寫 by 娃娃的分享

12萬

12萬

77萬

管理員

推廣達人宣傳達人突出貢獻優秀版主榮譽管理論壇元老

香港援交網
姓名:
年齡:   歲
身高:   cm
體重:   KG
三圍:
收費:  
服務範圍:
不服務範圍:
房錢:
服務地點:
相片(最少一張):
其他:
女找男
) T4 f1 N, u* Y# t, r歲數:        22 歲* P: q, K6 b6 \- {
身高:        163 cm% C, o% t- D6 k2 |0 L
體重:        50 KG! Q, _/ p" |2 F& L
身形:        36d~29~33# Q) P* }3 }8 ]" c( R
要求時薪:        1100
, J, _6 ^: r* Q4 \0 O) c  E我見呢排又興番包月呢樣野,突然我又諗到d野喎!
8 Q0 l% W$ w1 Z2 B1 M& _2 z- Q5 a$ |- ?! _; S' W2 V9 ~' k  N
真假難分:# \. e5 L9 z1 y6 Q5 f* K9 y$ _+ O

5 j  Z" m6 N' E( y9 n+ B1 K( B5 a其實呢樣之前我都撞過幾個架啦,佢話包我啦,或開個大plan,
( }) G( O. o( c/ R2 l5 @7 M然後就影叠錢出黎,就係要我信佢有錢去包起我咁!
2 H* Z6 B( D" x" h+ `1 Z最後我緊係唔信佢啦,即係咁,有錢既師兄,係唔會話俾人知自己好有錢既,. f+ }. w7 |% ?" d* p/ B
相反,果d一叠錢既相,google下可以話大把!玩人者既心態,7 n; {0 A, N5 ]  I: s
就係要利用呢d相,等d心急搵錢既師姐可以上當!; k, y2 b- a2 V2 f
所以。。想用呢招玩野既人,你可以唔洗諗,
' R+ N$ i  @* G* O師姐們你地都要小心!. F! @( I% _. Z7 W/ K  s

" j! D. [0 G, I# s5 ]
- p. U- a  [( b" @% }
; s  w' J+ C9 j5 Z/ {約會唔啱女仔一定要車錢?:" a2 S% ~: {; E. Z8 A  [" x; J5 |0 l6 J

' D( N$ H: `+ g我本身都聽唔少有師姐話如果唔啱收番1~200車錢既,  B2 S! Y( W1 J) V  j
我唔知道師姐搭咩交通啦,但認真一句,1 R9 G2 ^+ j8 q) L
車錢呢樣野真係會減低師兄既約會意慾,
9 E5 a) o6 I+ w/ T3 H* f+ j" }我不嬲都唔收d咩車錢既,唔啱既當面講聲,6 B1 [$ S) ~$ C. f" v' w) ~( Z+ R
唔好因為怕尷尬,離開地點再響wechat講!
+ `% e! m7 n7 T* t+ `" Q' D! J  ~甚至唔好認為所有女仔都要收車錢,  i" c" d# E2 R; p
最少我wawa係唔收既,所以希望大家留意下!
  P9 @4 ]5 T" T6 s3 g7 n3 P% R# K4 @* ~8 `- H5 m2 [
# a4 N( _( B- ?0 ?, S9 q0 \- P

! G7 u7 P4 N* C; h3 U; M$ B隨筆:
! G' w! p6 T- R6 s$ Q9 \0 c+ ^: Y0 k
最近我出左兩篇分享,計埋呢篇第三篇,好多師兄睇完都黎add我,- p9 B$ [6 S; O& L7 ^
話想了解我多d!但並唔係想約我架喎!, Y5 l0 V9 w2 k: z  W" `0 v# S! U
其實所有師姐出呢類post或分享,+ T4 @& F3 F6 o' H4 W
都係想有多d師兄約姐,唔需要話了解d咩既!" `0 q( ]% i1 t7 o, |
若然唔係想約,你了解完都無幫助啦係咪?
: ^( I8 L. M0 R# a$ Q, _  X# e. |所以有心想約先了解啦好嘛?5 `1 O- {( m* R$ w1 R+ C4 R

- _* r- z' J( y* H5 w0 T8 m9 Y1 j8 R3 e
% D. V8 X1 Z3 U/ c4 Q* A9 s6 o
4 Q$ p) G8 S  A- ]2 C
好啦,如真係對我呢個肥妹有興趣,6 C8 `# v3 X' F1 d/ F) Z3 Q
就add我傾傾
+ v  Q- r: Z, z2 _- P6 w& f* W
0 s9 I4 s: `4 S6 H7 [
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
1 O1 a3 C. ]4 X, l

7 D' z9 H4 o5 p3 Z" C0 g! c& \/ a- _. a
希望你加我唔係純粹睇相或吹水啦!
. w' L: [# d: n( v
3 T/ Q/ _# G+ v8 J/ E6 N" t" J

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊約香港援交少女!

x
hkbigman提供香港認證私鐘PTGF女會員網上援交搵快錢成人交友平台,為男VIP會員及超過300位援交私鐘女會員CC提供援交服務,深受香港男VIP會員及私鐘女會員的喜愛!立即開通VIP服務享受快速跟香港援交私鐘女會員CC約炮 ...
回復

等待付款會員【聯絡wechat:hkbigman開通VIP約香港援交少女!】

Ccccccc
0 R% z% U" q: W8 E# `: {" j9 c( G4 g% _; z9 O

- O' M! v0 H1 s& [/ z1 I+ ]
香港大人論壇提供香港援交CC網上援交平台,為VIP及超過300位援交CC提供援交服務,深受香港VIP會員及援交CC的喜愛!
回復

gundameagles 該用戶已被刪除
香港大人論壇提供香港援交CC網上援交平台,為VIP及超過300位援交CC提供援交服務,深受香港VIP會員及援交CC的喜愛!
回復 支持 反對

gap001 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

VIP 顯赫會員

c
回復

VIP 顯赫會員

c
回復

名越進 該用戶已被刪除
回復

狂熱援交會員

hi hi how are you
回復 支持 反對

tortor 該用戶已被刪除
回復

1萬

1萬

VIP 年費會員

cccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對