香港大人網

立即註冊!
查看: 2871|回復: 125

真假難分?約會唔啱一定要車錢?隨寫 by 娃娃的分享

13萬

12萬

77萬

管理員

推廣達人宣傳達人突出貢獻優秀版主榮譽管理論壇元老

女找男
6 a- v: s3 s; b歲數:        22 歲
7 N% p3 Y; _  I1 S身高:        163 cm
9 }+ d0 |% r4 F3 B, W! N; f體重:        50 KG
; c8 W. b3 R/ H, ^3 X身形:        36d~29~33
, E( O0 E0 F4 f9 ?1 E要求時薪:        1100: h2 o0 |* i: ]- d( T' T8 N# z' J
我見呢排又興番包月呢樣野,突然我又諗到d野喎!. W3 j1 M" e9 q9 S8 i

0 A/ o/ H: q7 p真假難分:
0 d% V  A9 r" t5 n1 R9 E( S( p3 Y/ _
: F. i9 J2 c' i7 e其實呢樣之前我都撞過幾個架啦,佢話包我啦,或開個大plan,8 V  ~& o; `) Y3 T
然後就影叠錢出黎,就係要我信佢有錢去包起我咁!  O7 m' }+ _. T, y
最後我緊係唔信佢啦,即係咁,有錢既師兄,係唔會話俾人知自己好有錢既,
9 ]6 d/ Z: h/ c, e% u- d相反,果d一叠錢既相,google下可以話大把!玩人者既心態,
1 N( s8 R8 ~6 d6 h0 e就係要利用呢d相,等d心急搵錢既師姐可以上當!
( n# @: k1 n( g所以。。想用呢招玩野既人,你可以唔洗諗,; M% A8 |" w- U3 s
師姐們你地都要小心!
, t, D5 O9 h1 Q  p9 j7 {* Q' L
7 ^# @  c% \* D: q. `1 l
- F0 Z9 k, b' _
) Z- L' G; e$ m( V約會唔啱女仔一定要車錢?:
7 M. Q3 d; [% L) {8 P/ i! d0 y, r. ^8 |4 @. }' `' J/ O3 `
我本身都聽唔少有師姐話如果唔啱收番1~200車錢既,$ ]* L! Q7 L/ R2 s7 j2 i8 X5 R
我唔知道師姐搭咩交通啦,但認真一句,
7 j0 m6 \* g  Q8 c  _車錢呢樣野真係會減低師兄既約會意慾,
9 ]8 J8 S- S" B* R% `5 H我不嬲都唔收d咩車錢既,唔啱既當面講聲,
1 N2 D4 R" w  n/ A2 r+ y$ ?" B1 K5 O% ^唔好因為怕尷尬,離開地點再響wechat講!
$ ^/ y2 h! H: `2 D0 R( m+ h6 C甚至唔好認為所有女仔都要收車錢,
  N$ ~' Q0 a" L6 F0 a) p$ ^6 W( l最少我wawa係唔收既,所以希望大家留意下!( O  _' h) ?* }! ?6 g
9 C2 e& V! i* l

- P  w; U" c* G7 N; z2 Q9 o# Y/ P" H/ X. E# H( N; \( D$ ^# a
隨筆:
- R1 k0 F" B: h2 E6 t& B; ?
" b( o! r# A, D) |! c% C9 j最近我出左兩篇分享,計埋呢篇第三篇,好多師兄睇完都黎add我,
' \9 {" [0 s7 |. e  w$ C: e話想了解我多d!但並唔係想約我架喎!
  H$ V  \" ^4 _5 u& g% V其實所有師姐出呢類post或分享," x+ Z3 i+ {* D) P& }, h
都係想有多d師兄約姐,唔需要話了解d咩既!
, y- `4 ~/ l/ W% g( ]  S& c若然唔係想約,你了解完都無幫助啦係咪?
# ?2 Z1 `' p" s3 i! r所以有心想約先了解啦好嘛?9 f' k) H  @' m0 N' n( z8 V
- A+ G5 [) d- J3 H8 c
  ~* m4 t+ y, a& F
2 I/ p# g& c3 e: x
# N2 P6 B0 R  i$ V. Z: R/ f, c: ~
好啦,如真係對我呢個肥妹有興趣,1 l! G4 T2 `3 X2 |, ^
就add我傾傾; w4 Y5 e- v5 L9 ?5 K

/ W& K! s! R0 o! `* P2 Z4 w
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
2 j/ y# `9 t8 Z; U7 y' r' A; F

; D; V1 H; S3 \) `6 d
+ U% ~8 [' a4 e7 @' V1 Z9 I7 p希望你加我唔係純粹睇相或吹水啦!1 y+ l$ L" B# ]$ R; [9 \6 b& C
6 e2 q- q' ]- }1 u

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊!

x
hkbigman提供香港認證私鐘PTGF女會員網上援交搵快錢成人交友平台,為男VIP會員及超過300位援交私鐘女會員CC提供援交服務,深受香港男VIP會員及私鐘女會員的喜愛!立即開通VIP服務享受快速跟香港援交私鐘女會員CC約炮 ...
回復

等待付款會員【聯絡wechat:hkbigman開通VIP約超過300位香港援交少女做愛!】

Ccccccc
$ n9 `/ ?( U2 O6 Y
, |3 w% {# U% ~: |: j" h% i+ E- M
5 g8 U- o. r: |" ^+ x" `
香港援交網提供香港援交CC網上援交平台,為VIP及超過300位援交CC提供援交服務,深受香港VIP會員及援交CC的喜愛!
回復

等待付款會員【聯絡wechat:hkbigman開通VIP約超過300位香港援交少女做愛!】

ccccccccccccccccccccccc
香港援交網提供香港援交CC網上援交平台,為VIP及超過300位援交CC提供援交服務,深受香港VIP會員及援交CC的喜愛!
回復 支持 反對

VIP 月費會員

lets see if we can trade
回復 支持 反對

VIP 顯赫會員

c
回復

VIP 顯赫會員

c
回復

thanks
回復

超級援交會員

hi hi how are you
回復 支持 反對

VIP 顯赫會員

lets see
回復

1萬

1萬

VIP 年費會員

cccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對