香港援交 CC PTGF SP約炮 私鐘妹 成人交友

立即註冊!
查看: 2466|回復: 122

真假難分?約會唔啱一定要車錢?隨寫 by 娃娃的分享

12萬

12萬

77萬

管理員

推廣達人宣傳達人突出貢獻優秀版主榮譽管理論壇元老

香港援交網
姓名:
年齡:   歲
身高:   cm
體重:   KG
三圍:
收費:  
服務範圍:
不服務範圍:
房錢:
服務地點:
相片(最少一張):
其他:
女找男
2 E. B) K' b5 d  E# q! a. Y歲數:        22 歲6 F2 [9 h! D# z1 k& z0 w
身高:        163 cm& W' @/ d; }" h- h2 V& A$ z
體重:        50 KG
# n. I/ f8 o& J/ i身形:        36d~29~333 ]4 M! a9 }, g1 X' @& ~
要求時薪:        1100
1 q& M8 q: I" u2 j1 r& L' \我見呢排又興番包月呢樣野,突然我又諗到d野喎!7 E3 w* d0 _7 W1 y+ `  {) V

5 |5 M, o* L% o, |真假難分:# `. R* A( v; z. ?6 a# ?
2 @4 v* Y/ E& o
其實呢樣之前我都撞過幾個架啦,佢話包我啦,或開個大plan,
+ J, n9 F3 {+ ]5 V然後就影叠錢出黎,就係要我信佢有錢去包起我咁!
, N' K6 e+ n1 W: A( y最後我緊係唔信佢啦,即係咁,有錢既師兄,係唔會話俾人知自己好有錢既,
$ c( S6 T2 C7 C. {. f相反,果d一叠錢既相,google下可以話大把!玩人者既心態,
' W4 m. @7 n& v就係要利用呢d相,等d心急搵錢既師姐可以上當!
/ d2 e  g% i0 Y* V7 e7 K所以。。想用呢招玩野既人,你可以唔洗諗,
  V" h" D( y; k) q, ?( @師姐們你地都要小心!: U3 K' J1 J+ e' n7 {! Z* g+ r( d
5 k6 ~; A8 b$ l. L0 P( |
/ \( O; L% v; S& k3 v6 @$ o; t! Q
1 Z6 Q& ~6 J, ^4 a
約會唔啱女仔一定要車錢?:
3 E% }% g, D+ v! k
  r1 g, j5 D8 |5 p% {- ?( t我本身都聽唔少有師姐話如果唔啱收番1~200車錢既,
/ J4 \1 ~' m2 j5 s$ K我唔知道師姐搭咩交通啦,但認真一句,
9 j( x/ T+ s' c車錢呢樣野真係會減低師兄既約會意慾,+ G. W4 D& `! W* i/ G- j
我不嬲都唔收d咩車錢既,唔啱既當面講聲,  L0 ~7 F# a! z3 e: M. u
唔好因為怕尷尬,離開地點再響wechat講!
7 w0 l  X, q+ ^3 E) d8 c, R甚至唔好認為所有女仔都要收車錢,- ~" f& `- J& J  t4 E
最少我wawa係唔收既,所以希望大家留意下!% S4 o* }) Y4 x5 ?) q
; O8 [2 M) w* M0 W) L& d

! S9 p0 w! u; ]$ C0 B& Z- C3 W5 P, a" e! L' ]( n. i6 K3 w
隨筆:0 E2 Y7 p" ^: W9 ~. ~, O$ G" }
/ Z  x, ~0 H8 N
最近我出左兩篇分享,計埋呢篇第三篇,好多師兄睇完都黎add我,
% }4 s1 w! N/ c. ]. t! B9 x話想了解我多d!但並唔係想約我架喎!
6 Z) c5 l8 l& S3 y其實所有師姐出呢類post或分享,
  M* X; @8 q: d9 E* h4 L7 ]都係想有多d師兄約姐,唔需要話了解d咩既!) s4 H5 N6 J4 b/ l
若然唔係想約,你了解完都無幫助啦係咪?5 W1 S5 ^- H! g8 {) r
所以有心想約先了解啦好嘛?
) L! h, t3 a& S' a7 A! o3 E9 C' @- ?* l8 }/ M
) ^9 i: d; I8 f$ {8 F1 L: P8 B1 _3 C
& A5 X6 |( c& \4 u
8 s; e( o7 ^: C1 D; `/ c
好啦,如真係對我呢個肥妹有興趣,
, \! J5 C& D9 H% O9 e就add我傾傾) V! K4 l  ?7 |3 F( z# [

( U/ m; e" H; D' {) g
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

3 ~2 @: g# z, t0 K' T5 Q  D+ ]; h+ f  d
/ q& z  w9 P' a# [3 S
希望你加我唔係純粹睇相或吹水啦!5 ?& j2 p( j3 o. q' c

0 g& y$ g  }2 J' H+ p

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊!

x
hkbigman提供香港認證私鐘PTGF女會員網上援交搵快錢成人交友平台,為男VIP會員及超過300位援交私鐘女會員CC提供援交服務,深受香港男VIP會員及私鐘女會員的喜愛!立即開通VIP服務享受快速跟香港援交私鐘女會員CC約炮 ...
回復

等待付款會員【聯絡wechat:hkbigman開通VIP約超過300位香港援交少女做愛!】

Ccccccc
8 P  R0 ~9 m7 ?; I3 R' q' C( v, }8 k- Y* X: Z* x/ H8 _/ O! q

2 Q/ W! i( g' ^. r3 H% u( J4 K( F
香港援交網提供香港援交CC網上援交平台,為VIP及超過300位援交CC提供援交服務,深受香港VIP會員及援交CC的喜愛!
回復

等待付款會員【聯絡wechat:hkbigman開通VIP約超過300位香港援交少女做愛!】

ccccccccccccccccccccccc
香港援交網提供香港援交CC網上援交平台,為VIP及超過300位援交CC提供援交服務,深受香港VIP會員及援交CC的喜愛!
回復 支持 反對

VIP 月費會員

lets see if we can trade
回復 支持 反對

VIP 顯赫會員

c
回復

VIP 顯赫會員

c
回復

thanks
回復

狂熱援交會員

hi hi how are you
回復 支持 反對

VIP 顯赫會員

lets see
回復

1萬

1萬

VIP 年費會員

cccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對